Afsted til London!

Hej læsere!

Som jeg nok ikke har fortalt jer, så tager jeg til London om tre dage, som Cambridge studerende sammen med Vejstrup Efterskole, hvor jeg vil være der i fem dage, på enten Shakespeare eller Dolphin Hotel. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til London efter to år. Jeg skal have mit kamera med derover, så jeg vil se om jeg ikke kan få taget nogle billeder til jer 🙂

Kærlighed til jer!

// Silke


Hi readers.

As i havent told you yet, im going to London in three days as a Cambridge studerende together with Vejstrup Efterskole, where i will be in five days, at either Shakespeare or Dolphin Hotel. Im really looking forward to coming back to London after two years. I’m going to have my camera with me to there, so i want to see if i can get to take some pictures to you 🙂

Love to you!

// Silke

Silke Nathasja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Vær den første til at kommentere på indlægget.
 Seneste plus
 
Hverdagen på Vejstrup. > 
Luk
Næste indlæg
Hej læsere. Nu har hverdagen på Vejstrup været i gang i lidt over en måneds tid, så jeg tænkt

Se næste indlæg >
Til forside
x