Hvorfor har jeg valgt at starte en blog?

Hej læsere.

Nogle af jer vil nok undre jer over hvorfor jeg har valgt at lave en blog.

Jeg har valgt at lave en blog, fordi jeg gerne vil ud med hvordan min hverdag er Vejstrup, men også bare generelt. Jeg har også valgt at lave en blog, for at fortælle mine eventyr jeg kommer til opleve gennem årene, for eksempel ved at rejse, eller de opvisninger i hele Danmark som jeg kommer til at lave senere på skoleåret. Men også hvad jeg kommer til at beskæftige mig med når jeg starter på gymnasiet næste år.

Kærlighed til jer!

// Silke


Hi Readers.

Some of you probably wonder why i have chosen to make a blog.

I have chosen to make a blog, because i want to come out with how my everyday life is on Vejstrup, but also just in general. I have also chosen to make a blog, to tell about my adventures i will get to experience during the years, for example by travelling, or by the gymnastic shows in all of Denmark i will make later in the schoolyear. But also what i will occupy myself with when i start in the upper secondary school/college next year.

Love to you!

// Silke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Vær den første til at kommentere på indlægget.
 Seneste plus
 
Afsted til London! > 
Luk
Næste indlæg
Hej læsere! Som jeg nok ikke har fortalt jer, så tager jeg til London om tre dage, som Cambridge

Se næste indlæg >
Til forside
x