Hvorfor andetårselev og Cambridge studerende?

Hej læsere.

Jeg tænker i nok også gerne vil vide hvorfor jeg har valgt at være andetårselev på Vejstrup Efterskole.

Det har jeg fordi jeg rigtig godt kan lide at være der, men også fordi at jeg gerne vil blive endnu bedre til at springe, og fordi det er noget at der ligger tættest på hvor jeg bor. Jeg elsker også at lave opvisninger for mennesker, blandt andet den glade følelse man har i kroppen, når man skal ud at vise det man har brugt et helt år på at lære som man skal vise for mange mennesker, og bare at vide at folk er kommet for at se en.

Hvorfor jeg har valgt at være Cambridge studerende undrer i jer måske også over.

Jeg har valgt at være Cambridge studerende fordi jeg er god til engelsk, jeg kan godt lide engelsk, og så er dens eksamen også velset over hele verdenen, hvis jeg skulle få lyst til at studere i udlandet.

Kærlighed til jer!

// Silke


Hi Readers.

I think that you might also want to know why i have chosen to a second year student on Vejstrup Efterskole.

That is because i really like to be there, but also because i want to be even better at trampoline gymnastic, and because it is something of that lays the closest where i live. I love to do gymnastic shows, for other people, among other things, that happy feeling you have in your body, when you have to show what you have spend a year on learning for many people and just to know that people have come to see your team.

Why i have chosen to be a Cambridge student are you probably also wondering about.

I have chosen to be a Cambridge student because I’m god at english, I like english, and its exam is welcome all over the world, if i wanted to study abroad someday.

Love to you!

// Silke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Vær den første til at kommentere på indlægget.
 Seneste plus
 
Hvorfor har jeg valgt at starte en blog? > 
Luk
Næste indlæg
Hej læsere. Nogle af jer vil nok undre jer over hvorfor jeg har valgt at lave en blog. Jeg har

Se næste indlæg >
Til forside
x