Tilbage til Vejstrup

Hej læsere.

Nu har jeg tilbragt en weekend hjemme fra efterskole, og jeg skriver det her indlæg mens jeg sidder på færgen.

Jeg valgte at tage hjem i weekenden fordi jeg blandt andet skulle have en mindre kufferten til London turen som jeg skal have med som håndbagage, men også fordi jeg skulle have nogle ting med til London, som jeg ikke lige havde på skolen, men jeg glemte min lange lysebrune cardigan derhjemme som kunne have rigtig rart at have med, men jeg havde ikke plads i kufferten alligevel så det må vente til jeg kommer hjem igen på søndag.

Kærlighed til jer!

// Silke


Hi readers.

Now i have spend a weekend home from efterskole, and im writing this entry while I’m sitting on the ferry.

I chose to go home because I had to get  a smaller trolley to the London trip because it is going with me as handluggage, but also because I had to get some things with me to London that I don’t have on the school, but i forgot my long lightbrown cardigan at home, which would have been nice to have with me, but i didn’t have space for it anyways in my suitcase so that has to wait until i get home on sunday.

Love to you!

// Silke

Silke Nathasja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Vær den første til at kommentere på indlægget.
 Seneste plus
 
Hvorfor andetårselev og Cambridge studerende? > 
Luk
Næste indlæg
Hej læsere. Jeg tænker i nok også gerne vil vide hvorfor jeg har valgt at være andetårselev på Ve

Se næste indlæg >
Til forside
x