Tilbage fra London

Hej læsere.

Nu har jeg været tilbage fra London i et par dage nu, og jeg har stadig ikke fået lagt billederne fra London turen over, selvom jeg havde min computer med hjem men min far skulle bruge den fordi hans ikke er særlig god. Men jeg har tid i aften så jeg skal nok få lagt dem over der.

Kærlighed til jer!

//Silke

I må gerne skrive i kommentaren hvis i har nogle ideer til hvilke indlæg jeg skal lave.


Hi readers.

Now I have been back from London in some days now and i still havent got the photos from the London trip over on my computer even though I had my computer with home, but my dad had to use it because his computer is not that good. But i have time tonight, so i will put them over there.

Love to you!

//Silke

I would love if you would write in the comments if you have some ideas to which entries i should make.

Silke Nathasja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Vær den første til at kommentere på indlægget.
 Seneste plus
 
Tilbage til Vejstrup > 
Luk
Næste indlæg
Hej læsere. Nu har jeg tilbragt en weekend hjemme fra efterskole, og jeg skriver det her indlæg m

Se næste indlæg >
Til forside
x