Glædelig 1. december!

Hej læsere!

Nu er det jo endelig igen blevet december og nu er det jo snart jul, så hvis i ligesom har svært ved at finde ud af hvad i skal ønske jer, så ville jeg bl.a. dele min ønskeliste med jer.

Wreck this journal – Keri Smith

Knæbind med pude (2 stk) xs/s(kan kun fås i XL online)

Makeup (alt hvad der gælder af foundation og lignende skal bare være det lyseste eller noget af det lyseste i kan finde)

Makeup børster

Sømløse underbukser 34/xs

Casall Ideal Sports Bra B/C small (helst i sort)

Penge

Som i kan se så ønsker jeg mig meget sports relateret tøj f.eks. knæbind men det er kun fordi vi i nogle af vores gymnastik serier ruller på gulvet og jeg gør det ikke helt ordentligt så jeg lander mere eller mindre på knæet når jeg ruller.

Den 19. november havde vi Vejstrup Gymshow inde i Odense, så hvis nogle af jer læsere var inde og se det, så skrive lige nede i kommentaren hvad i syntes om det nede i kommentaren det vil gøre mig glad, og når vi kommer hen i Marts – April måned kommer vi til at lave flere opvisninger rundt omkring i landet(ca. 2 hver fredag, lørdag og søndag) men jeg synes helt klart i skal tage ind og se Fyns Gymnastik Bombardement den 2. april 2017.

Her på lørdag skal jeg ud til min gudmor ude i Nyborg hvor vi skal lave julehygge sammen med nogle af mine kusiner og fætre, og jeg mødes med min mor i bussen på vej derud. Min mor vil tage nogle ting med til mig bl.a. mit tøj som jeg skal have på til en elevfest den 9. december hvor det er et filmtema og hver gang har fået et tema, min gang har så fået Bring It On, hvilket er en film om cheerleadere.

Kærlighed til jer!

//Silke


Hi readers!

Now it is finally December again, and now there isn’t a long time until christmas, so I hope you will have a nice December and my wish list is in the danish part of this entry, you might understand a few words but I don’t know if you will gain anything from it though, but I’m mostly wishing me sport related clothes like knee pads.

On Saturday I’m going to visit my godmother and some cousins together with my mom whom I will meet on the way to Nyborg. My mother will bring some of my clothes that arrived at home this Tuesday, that I will wear to a student party on the 9th of December, where it is a movie theme and each dorm has a theme, my dorm has Bring It On, which is a cheerleader movie.

Love to you!

//Silke

Silke Nathasja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Vær den første til at kommentere på indlægget.
 Seneste plus
 
Starte en YouTube kanal. > 
Luk
Næste indlæg
Hej læsere! Jeg vil gerne starte en Youtube kanal, men jeg har ikke nogle ideer om hvad for en sl

Se næste indlæg >
Til forside
x