Dagsplanen blev ændret.

Hej læsere!

Det var jo i dag at jeg skulle have været ude hos min gudmor til julehygge, men den plan blev ændret ret hurtigt da jeg ved 4 tiden om morgenen(var ikke vågen) fik en besked fra hende om at hun var syg med feber, men fik først set beskeden, da min roomies alarm ringede 5:30, fordi hun skulle gøre sig klar til SpringCup i Silkeborg. Så i stedet for at tage ud til min gudmor mødtes jeg med min mor inde i Svendborg, hvor jeg fik mit tøj til på fredag, noget slik, en adventsgave, mit krøllejern og noget pynt til værelset. Jeg var i Svendborg 12:30 og jeg mødtes med min mor i gågaden i nærheden af Tiger, vi gik ind i Normal, hvor jeg fik noget shampoo og balsam som jeg åbenbart ikke kunne finde på mit værelse på efterskolen. Jeg fik også nogle små klare og sorte elastikker, fik noget serum til håret fra Schwarzkopf og noget hårspray fra L’oreal Paris. Vi spiste på Jensens Bøfhus, hvor jeg fik en bacon/cheese burger som er helt vildt god, da vi havde været på Jensens gik vi ned til julemarkedet nede ved Svendborg havn, hvor Ærøfærgen lægger til.

Kærlighed til jer!

//Silke


Hi readers!

Today was the day that I was supposed to meet my godmother, but that plan changed pretty fast when I received a message from her around 4 am(I werent awake) saying that she was sick with a fever and I first saw the message at 5:30 am, when my roommates alarm, because she had to get ready for something called SpringCup in Silkeborg. So instead of visiting my godmother, I met with my mom in Svendborg where I got my clothes for friday, some candy, an Advent gift, my curling iron and some decorations for my part of the room. I was in Svendborg at 12:30 pm, and I met with my mother in the pedestrian street near the shop Tiger, where we walked into the shop Normal, where we bought some shampoo and conditioner for me, because I couldn’t find it in my room. I also got some clear and black hair elastics, got some serum to my hair from Schwarzkopf and some hairspray from L’oreal Paris. We had lunch at Jensens Bøfhus, where I got a bacon/cheese burger which was really good, when we had finished eating there we went down to the christmas market near Svendborg havn.

Love to you!

//Silke

Silke Nathasja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Vær den første til at kommentere på indlægget.
 Seneste plus
 
Glædelig 1. december! > 
Luk
Næste indlæg
Hej læsere! Nu er det jo endelig igen blevet december og nu er det jo snart jul, så hvis i ligeso

Se næste indlæg >
Til forside
x