Pynter op til jul + Laver en Q&A

Hej Læsere!

Det er snart jul på VUS hvilket vil sige at der er pyntet op de fleste steder – og nu syntes jeg det var tid til at min del af værelset også fik en tur. Hvis i kigger godt efter kan i faktisk se at jeg har hængt lyskæderne, julestokkene og juletræet op med abesnot/elefantsnot/lærertygummi eller hvad i nu kalder det der hvor i kommer fra.

Jule oppyntning

Jeg laver også en Q&A, jeg ved ikke helt om jeg optager det men ellers skriver jeg bare spørgsmålene og svarene i et indlæg, så i må gerne stille nogle spørgsmål nede i kommentaren.

Kærlighed til jer!

//Silke


Hi readers!

It is soon Christmas on Vejstrup which means there have been put up decorations in many places and I thought it was the time that my part also got some decorations. If you look closely at the picture above you can see that I have put up the string lights/ Christmas (candy) cane/ Christmas tree with Blu-Tack.

I’m also doing a Q&A, but I don’t know if I will record it if I don’t I’m just going to put the questions and answers in another entry so I would be happy if you left some questions in the comments.

Love to you!

//Silke

Silke Nathasja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Vær den første til at kommentere på indlægget.
 Seneste plus
 
Dagsplanen blev ændret. > 
Luk
Næste indlæg
Hej læsere! Det var jo i dag at jeg skulle have været ude hos min gudmor til julehygge, men den p

Se næste indlæg >
Til forside
x