Hvorfor bloggen har stået stille de sidste par uger.

Hej læsere!

Som i nok har set så har jeg ikke været aktiv de sidste to uger på grund af at jeg har haft travlt med at lave OSO(Obligatorisk selvvalgt opgave) og brobygning. Jeg vil ikke gå dybere ind på hvad OSO og brobygning er for det regner jeg med at i ved, men ellers kan i jo bare spørge nede i kommentaren.

I OSO der skrev jeg en ansøgning til et jobopslag om at være butikschef i Matas, som jeg skal til ‘jobsamtale’ til imorgen så det skal jeg have forberedt mig på.

Jeg var også i brobygning i denne her uge som er ved at være slut nu, men hvis i følger mig på instagram (silkenathasjablog) så vil i vide hvor jeg har været i denne her uge, og hvis i ikke gør så var jeg på HHX i Svendborg de to første dage, og de sidste tre dage var jeg på EUD/EUX Business undtagen torsdag hvor jeg sov over mig.

Jeg har heldigvis snart juleferie, for at mere præcis onsdag den 21. december så jeg vil nok være lidt mere aktiv i juleferien.

Kærlighed til jer!

//Silke


Hi readers!

As you may have noticed I haven’t been active the last two weeks, because I have been busy with mandatory self-imposed/elected assignment and I have been in a transition programme too. I won’t really explain what that assignment is about because to be honest, I’m not entirely sure myself and I assume you know what a transition programme is or you can ask in the comment section down below.

As I mentioned above I was in a transition programme this week, where I spent the first two days at HHX(Higher Business Exam) and the last three days at EUD/EUX Business except for Thursday where I slept over me and missed the bus.

Thankfully I will soon have my Christmas holiday on the 21st of December, where I hopefully will be more active.

Love to you!

//Silke

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Vær den første til at kommentere på indlægget.
 Seneste plus
 
Pynter op til jul + Laver en Q&A > 
Luk
Næste indlæg
Hej Læsere! Det er snart jul på VUS hvilket vil sige at der er pyntet op de fleste steder - og nu

Se næste indlæg >
Til forside
x