Tid til opvisninger og at vælge uddannelse.

Hej Læsere!

Nu starter opvisningssæsonen med Vejstrup 16/17 snart for alvor, med vores opvisning til OD-Dag ude på Ollerup Højskole på lørdag, hvor jeg skal lave min nummer 37 opvisning med Vejstrup 15/17 men nummer 2 med 16/17.

Her er opvisningsplanen for i år, så hvis nogle af jer skulle være i nærheden kan i jo altid komme forbi

Her er opvisningsplanen for i år, så hvis nogle af jer skulle være i nærheden kan i jo altid komme forbi.

 

Det er også ved at være tid til at vælge uddannelser for alle niendeklasser og tiendeklasser rundt omkring i hele landet, og jeg er også selv i fuld gang med at vælge mit uddannelsesønske.

16466674_1090151464464948_1350519481_o

Jeg har valgt at tage på HHX i Svendborg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som i kan se har jeg valgt at tage på HHX i Svendborg, med spansk som mit andet fremmedsprog, så hvis nogle af jer skal starte på HHX i Svendborg eller allerede går der på STX, HTX, eller nogle af de andre uddannelser under Svendborg erhvervsskole, så skriv det gerne nede i kommentaren. 🙂

Kærlig til jer!

// Silke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Vær den første til at kommentere på indlægget.
 Seneste plus
 
Hvorfor bloggen har stået stille de sidste par uger. > 
Luk
Næste indlæg
Hej læsere! Som i nok har set så har jeg ikke været aktiv de sidste to uger på grund af at jeg ha

Se næste indlæg >
Til forside
x